Πιστοποιημένοι Πάροχοι Κατάρτισης

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων VOUCHER 2014, «Επιταγή εισόδου για νέους από 18-24 και 25-29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους άνεργους συμπολίτες μας ότι ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ VOUCHER είναι ΜΟΝΟ οι φορείς οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.
|Για το νομό Λευκάδας συγκεκριμένα οι:

  • ΚΕΚ MASTER AE
  • ΙΟΝΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

Θεωρούμε επίσης υποχρέωση μας προς τους άνεργους επιλεγέντες τους οποίους προσέγγισαν φορείς οι οποίοι ουδεμία σχέση αλλά ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ παροχής υπηρεσιών κατάρτισης έχουν, να τους επιστήσουμε την προσοχή ώστε να μη γίνουν αντικείμενα ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
Παράλληλα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα αν οι ενέργειες τους δεν είναι οι ενδεδειγμένες σύμφωνα με την πρόσκληση του έργου όπως έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Καλούμε όλους τους άνεργους νέους οι οποίοι έχουν ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ στο παραπάνω πρόγραμμα, να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ με την κάρτα ανεργίας τους στους παραπάνω φορείς προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες :

MASTER ΚΕΚ

ΚΑΡΑΒΕΛΑ (πάροδος) – ΚΑΛΙΓΟΝΙ

ΤΗΛ.: 26450-29510

ΙΟΝΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ

Μπουμπουλίνας & Στουρνάρα 1 – ΑΓ. ΜΗΝΑΣ

ΤΗΛ.: 26450-25852

Comments are closed.

Designed & Developed by FNK